'Klassfest är en klassfest inte en sovafest ..'

             DATUM: 2008-06-01 KLOCKSLAG: 11:36:04

i fredags hade min klass klassfest som i nog vet . När jag kom dit ( i högklackat och fullpackad med saker ) var Julia och Amilia där . Sen kom Rebecca med pizza . Pizzan var extra god eftersom jag fått den  xD Rebeccas pappa är allt snäll :) Ett stort tack till Ulf :) xD Att fixa gratis pizza är inte det lättaste xD . sen kom sötaste Erica och Sofia . Sofia sluta i vår klass när vi sluta 4:an men nu var hon och hälsa på och var med på festen ..sen komm alla andra och vi hade tråkigt eftersom jag var den enda som hade med skivor och ingen hade med sig diskolampor så johanna fick gå hem och hämta lite saker . sen efter ett tag kom vi på att vi skulle spela brännboll . vi hann att spela så att ett lag fick va inne men sen skulle vi ta pause . Vi gick in och gjorde lite ryska posten och sanning och konka . sen så gick en del ut och en del var nånannan stans och jag , tobias , johanna , marie , maria ( och julia ) dansa som galningar . Vi dansa i typ 1 tim plus nån kvart. Det var varmt i klassrummet och jag var blöt när vi tog en pause xD. ( ni förstår väll att det inte blev nån mer brännboll ? för det blev det inte xD)  Sen fortsatte vi att dansa och klockan drog iväg . Klockan var halv 11 och vi fortsatte att dansa och dansan tills  kockan var typ halv ett . En del gick ut med sina sov säckar till kompisgungan men sen fick vi inte va ute mer . Alla gjorde sig i ordning lite och sen blev det sannign och konka (igen ) sen lite kuddkrig sen blev alla osams om att en del ville sova och en del ite. Vi kom överrens om att dom som ville sova fick sova och dom som inte ville , eller dom som ville prata fick gå in i grupprummet . Jag gick in i grupprummet en stund sen gick jag ut för att försöka sova men icke sa nicke . Jag drog fram chips och godis och satte mej i grupprummet . När klockan var kvart över tre gick jag och la mej och vakna vid fyra . Var uppe och gunga lite sen gick jag och la mej och sov till 6 tiden .vakna lite men  sen sov jag till halv nio och jag fick höra när jag vakna att Sofia ville bjuda alla på bakelse ( skolan ligger nära ett cafè ) men eftersom ingen hade ätit frukost så ingen ville ha och då tyckte hon att vi va dumma för att vi inte ville va med henne , me va fan det har vi inte sagt .Det blev ett himla kaos och hon börja grina. sen var rebecca och michaela  mot oss och sa att vi va så dumma bara för att vi inte hitta på nåt , men ska dom säga ,dom bara klagar ju !
Alla var trötta eftersom nästan ingen hade sovit och en del sov ju nu så ingen orka hitta på nåt men hon sa att vi inte ville . Vi sa till henne  att om hon ville hitta på nåt så får hon komma in men nej hon vill hellre va sur . se var det dags att städa och då väckte vi alla men en sak jag inte sa  var att det var många som hade luft madrasser med sig me det hade ju inte jag så jag gick och la mej på en bara xD Och det råka vara Tobias madrass  xD Sen åkte jag hem  .... Fortsätning följer ..




PS . Allt stämme inte med tidena jag angav och Jag tog inte med all för då skulle jag inte kunna sluta skriva xD Men kul var det iaf :) och nån jag kommer inte ihåg vem sa när vi osams om att en del ville sova : Det är en klassfest inte en sovafest xD


Kommentarer
Postat av: ERICA

så jäkla bra skrivet love you <33 kram

2008-06-15 @ 15:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0