Tisdag

             DATUM: 2009-03-17 KLOCKSLAG: 16:21:32

Idag har vi inte gjort så mkt speciellt i skolan. Vi hade språkval på morgonen. Vi skulle se på film så vi gick till sal 87 tror jag det var. Svenk-Engelskan skulle ha lektion där och det lät som om deras lärare blev lite sur ^^ xD Sist på dagen hade vi en jätte rolig gympa. Sen cyklade jag hem och klippte klorna på marsvinet och suttit vid adatan och nu ser jag på That's 70's show! Me like :D Jag ska när detär slut, till mormor och äta och så. Mamma kommer hem sent.
Så vi hörs någon annan gång ;) ha det bra!!

   

Dagen

             DATUM: 2009-03-16 KLOCKSLAG: 20:01:39

skolan och sedan hem och titta på tv och massa mys med diezel :D Datan sedan och massa musik. Nu städar jag och mamma marsvis buren. Jag har ritat lite. Jag har ritat av en jätte finbild på några :D Det jag ritade blev väll lite som det blev då mene :P Haha. Så nu har jag sängen full med pennor. Ska bädda rent i sängen kom jag på nu också.
Imorrn ska mamma och klippa sej och få massage för hon hade fått något presentkort så hon kommer inte he förrn efter åtta så får väll gå till mormor och äta xD
Ne nu ska jag se på Design Simon och Tomas. Dom är ju bara för goa :D Haha deras piffdag och svengelska xD Fy fan vad bra dom är asså :P Ha det bra :D!!!Min lilla Chanel <3 så söt så :) Hon är så sällskaps sjuk :)

   

Veckan...

             DATUM: 2009-03-13 KLOCKSLAG: 17:12:41

Har inte skrivit på ett bra tag men jag har inte haft lust och inte varit inne på datan på ett tag. Har inte gjort så mycket under den tiden heller. Denna vecka har jag vart mycket med Erica. Vi har vart hos henne och skrivit på jorden runt resan vi ska skriva om i skolan. Denna vecka har vi en hemuppgift så vi skrev tillsammans. Vi har tagit massa kort på rasterna i skolan så jag har många fina kort på Erica och några på Amilia.
Idag har vi haft filmmys i klassen så vi titta på The Truman show, en kille som heter Truman (Jim Carrey) blir filmad ända sedan han föds och han vet inteom det. Han bor i en "värld" som igentligen är en stor studio som är så stor som en liten stad. Skådespelare och statister är med och låtsas och blir filmad dygnet runt hela tiden och dom sänder live utan att klippa bort nått. Man får se ifrån när han är vuxen och då börjar han anna att något inte är som det ska. Han skulle gå in i en hiss men bakom den dörren in till hissen var det ingen hiss utan det var ett fika rum för dom som arbetar med programet. Han blir bortförd av vakterna för dom vill inte att han ska se. En strålkastare åker ner från"himlen"  och han fattar inte varför. På radionsäger dom att det är från en flygolycka. Dom varnar om flygolyckor och båtolyckor väldigt mycket så att han inte ska våga ta sej därifån. Hans pappa dog nämligen i en båtolycka för 22 år sedan.

Det är lite svårt att förklara vad den handlar om men tar reda på vad det är som händer osv. Den var jättebra.

Annars kommer det nog bli en halvdan helg. Mamma kommer inte hem förrens efter 5 och imorrn ska hon jobba :( Men jag kanske åker till någon polare imorrn. För övrigt vet jag inte vad jag ska göra. Ska kanske äta något gott och titta på teve. Sen får jag se vad som händer. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0